Achteraf betalen met

Boven 75 euro gratis verzending

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Ideeën voor wandspiegels voor thuis

Wandspiegels zijn niet alleen functioneel, maar ook een geweldige manier om een statement te maken in je interieur. Ze kunnen een ruimte groter laten lijken, meer licht toevoegen en een vleugje elegantie geven aan elke kamer. Maar met zoveel verschillende soorten wandspiegels op de markt, kan het moeilijk zijn om te beslissen welke het beste bij jouw huis past. In dit artikel delen we enkele ideeën voor wandspiegels voor thuis om je te helpen bij het kiezen van de perfecte spiegel voor jouw ruimte.

Wandspiegels voor een kleine ruimte

Als je een kleine ruimte hebt, kan een wandspiegel een geweldige manier zijn om de kamer groter te laten lijken. Kies voor een spiegel met een dunne rand en hang hem op een strategische plek, zoals tegenover een raam of naast een deur. Dit zal het licht reflecteren en de ruimte optisch vergroten. Een andere optie is om meerdere kleine wandspiegels op verschillende hoogtes op te hangen om een gevoel van diepte te creëren.

Staande spiegels

Een staande spiegel is een geweldige optie voor een kleine ruimte omdat hij geen extra wandruimte nodig heeft. Je kunt hem gemakkelijk verplaatsen en op verschillende plekken in de kamer neerzetten om te zien wat het beste werkt. Kies voor een staande spiegel met een slanke, moderne vormgeving om een gevoel van ruimte te behouden.

Staande spiegels

 

Spiegelwanden

Een spiegelwand is een geweldige manier om een kleine ruimte groter te laten lijken en meer licht toe te voegen. Dit kan vooral effectief zijn in een smalle gang of een kleine slaapkamer. Kies voor een spiegelwand met een opvallend frame om een statement te maken en de ruimte een unieke uitstraling te geven.


Wandspiegels voor een grote ruimte

In een grote ruimte kan een wandspiegel dienen als een prachtig decoratief element. Hier zijn enkele ideeën voor wandspiegels voor een grote ruimte:

Gouden spiegels

Een gouden spiegel voegt een vleugje glamour en elegantie toe aan elke ruimte. Kies voor een grote, opvallende gouden spiegel om een statement te maken in een grote woonkamer of eetkamer. Je kunt ook meerdere gouden spiegels in verschillende maten en vormen combineren voor een unieke en speelse uitstraling.

Gouden spiegels

 

Spiegelcollages

Een spiegelcollage is een geweldige manier om een grote muur op te vullen en tegelijkertijd een statement te maken. Kies voor spiegels in verschillende maten en vormen en hang ze op in een cluster voor een speels effect. Je kunt ook spiegels met verschillende frames combineren voor een eclectische uitstraling.

Ronde spiegels zijn een populaire keuze voor grote ruimtes omdat ze een zachte en organische uitstraling hebben. Kies voor een grote ronde spiegel om een statement te maken in een grote woonkamer of hal. Je kunt ook meerdere ronde spiegels combineren voor een speels en uniek effect.

Spiegelcollages

 

Wandspiegels voor elke kamer in huis

Wandspiegels zijn niet alleen geschikt voor woonkamers en slaapkamers, maar kunnen ook een geweldige toevoeging zijn aan andere kamers in huis. Hier zijn enkele ideeën voor wandspiegels voor elke kamer in huis:

Badkamer

Een wandspiegel is een essentieel onderdeel van elke badkamer. Kies voor een spiegel met ingebouwde verlichting voor een functionele en stijlvolle toevoeging aan je badkamer. Je kunt ook kiezen voor een spiegel met een opvallend frame om een statement te maken in deze ruimte.


Keuken

Een wandspiegel kan ook een geweldige toevoeging zijn aan je keuken. Hang een spiegel op boven het aanrecht om meer licht toe te voegen en de ruimte groter te laten lijken. Je kunt ook een spiegelwand creëren achter het aanrecht voor een unieke en stijlvolle uitstraling.

Keuken

 

Home office

Een wandspiegel kan ook een functionele toevoeging zijn aan je home office. Hang een spiegel op tegenover je bureau om het licht te reflecteren en de ruimte groter te laten lijken. Dit kan vooral handig zijn als je een kleine home office hebt.

Home office

 

Waar te koop

Er zijn veel verschillende winkels en online retailers waar je wandspiegels kunt kopen. Een opvallende optie is JouwSlaapkamer, een online winkel waar je terechtkunt voor het kopen van wandspiegels. Bij JouwSlaapkamer vind je spiegels met unieke frames en vormen die je nergens anders zult vinden, perfect voor wie op zoek is naar iets speciaals voor in hun interieur.


Conclusie

Wandspiegels zijn een geweldige manier om een statement te maken in je interieur en tegelijkertijd meer licht en ruimte toe te voegen. Met de juiste keuze van spiegel en plaatsing kun je elke ruimte in huis transformeren. Overweeg de bovenstaande ideeën voor wandspiegels voor thuis en kies de perfecte spiegel voor jouw ruimte.

Laat een reactie achter