Achteraf betalen met

Boven 75 euro gratis verzending

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Tips voor het kiezen van de perfecte staande spiegel

Tips voor het kiezen van de perfecte staande spiegel

Het kiezen van de juiste staande spiegel kan een uitdaging zijn. Er zijn zoveel factoren om rekening mee te houden, zoals de grootte, stijl, kleur en plaatsing. Maar maak je geen zorgen, we hebben een aantal handige tips voor je op een rijtje gezet om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

De juiste maat kiezen

Bij het kiezen van een staande spiegel is de maat een van de belangrijkste factoren. De grootte van de spiegel hangt af van je lengte en breedte. Als je de spiegel ophangt, mag deze 20 cm korter zijn dan je lengte. Als je de spiegel op de grond plaatst, moet deze even lang zijn als je lengte. De breedte van het spiegelglas moet worden gekozen op basis van je breedte, maar moet minstens 30-40 cm zijn.

De juiste stijl en kleur kiezen

De stijl en kleur van de spiegellijst kunnen ook een belangrijke rol spelen bij het kiezen van de passpiegel. Er zijn verschillende kleuren beschikbaar, zoals goud, zilver, zwart, wit en combinatiekleuren zoals zwart met goud en wit met zilver. Je kunt ook kiezen voor een houten spiegel met een notenhouten lijst.

De juiste plaatsing

De ideale plaats voor een passpiegel hangt af van het type huis en je wensen. Een grote passpiegel kan bijvoorbeeld in de slaapkamer, gang, inloopkast, woonkamer, overloop of zelfs in de keuken worden geplaatst.

Het ophangen van de spiegel

Het ophangen van een zware passpiegel met een houten lijst vereist speciale aandacht. Het wordt aanbevolen om zware spiegels altijd aan twee hangers op te hangen en de hangers aan de lijst van de spiegel te monteren. Als de spiegel op de grond wordt geplaatst, kan deze aan de muur worden verankerd met behulp van montagebeugels.

Conclusie

Het kiezen van de juiste staande spiegel hoeft geen moeilijke taak te zijn. Met deze tips kun je de perfecte spiegel voor jouw ruimte vinden. En vergeet niet, bij JouwSlaapkamer hebben we een breed assortiment aan staande spiegels en wandspiegels om uit te kiezen!

Wat is jouw favoriete stijl van staande spiegels? Laat het ons weten in de reacties!
Bij JouwSlaapkamer.nl helpen we je graag bij het inrichten van je slaapkamer. Van staande spiegels tot sieradenkasten, we hebben alles wat je nodig hebt om je slaapkamer compleet te maken. Bezoek onze website voor meer informatie en inspiratie.

Laat een reactie achter