Achteraf betalen met

Boven 75 euro gratis verzending

Goede prijs/kwaliteit verhouding

10 Ideeën om je schoenen stijlvol op te bergen

schoenenrek

Het organiseren van je schoenenrek kan een uitdaging zijn, vooral als je een grote collectie hebt. Maar met een beetje creativiteit en planning, kun je je schoenenrek omtoveren tot een trendy en functionele opslagruimte. Hier zijn enkele ideeën om je op weg te helpen.

1. Een stijlvolle schoenenkast

Een open of gesloten schoenenkast kan je dagelijkse schoenen opbergen en een opgeruimde look creëren. Houten schoenenkasten met Weense vlechtdetails zijn momenteel trendy. Een goed voorbeeld hiervan is het Schoenenrek Ek Hout, dat zowel stijlvol als functioneel is.

Investeer in een mooie schoenenkast

2. Gebruik een bankje met opbergruimte

Een multifunctioneel bankje kan worden gebruikt om schoenen aan te trekken en op te bergen. Het Schoenenrek Confortime is een geweldig voorbeeld van een bankje dat ook als schoenenrek kan dienen.

Gebruik een bankje met opbergruimte

3. Stijl schoenen aan de muur

Een op maat gemaakt wandrek kan worden gebruikt om schoenen te plaatsen. Er zijn ook schoenenrekken die aan de wand geplaatst kunnen worden beschikbaar.

Stijl  schoenen aan de muur

4. Gebruik een metalen wandrek

Metalen wandrekken van verschillende hoogtes en breedtes kunnen worden gebruikt om schoenen op te bergen. Deze kunnen ook worden gestyled in een inloopkast of slaapkamer.

Gebruik een metalen wandrek

5. Gebruik een decoratieve ladder

Schoenen kunnen worden gestyled op een decoratieve ladder, die kan worden gestyled volgens het seizoen.

Gebruik een decoratieve ladder

6. Bewaar schoenen onder het bed

Als je een bed hebt met opbergruimte of ruimte onder het bed, kunnen schoenen worden opgeborgen in lage opbergdozen.

Bewaar schoenen in de slaapkamer

 

7. Maak je eigen houten schoenenkast

Een doe-het-zelf schoenenrek kan worden gemaakt met behulp van een opvouwbare ladder en houten wandrek. Dit schoenenrek kan in verschillende kamers worden gebruikt en is gemakkelijk te verplaatsen.

Maak je eigen houten schoenenkast

8. Stapel ze op

Elk paar schoenen wordt opgeborgen in een aparte doos met een foto van de schoenen aan de voorkant voor eenvoudige identificatie.

Stapel ze op

9. Doe-het-zelf

Maak een schoenenrek van aan elkaar gelijmde PVC-buizen. Dit is een kosteneffectieve oplossing die kan worden aangepast om in elke ruimte te passen.

Doe-het-zelf

10. Een schoenenkast

Gebruik een schoenenkast. jouwSlaapkamer.nl biedt verschillende modellen die tegen de muur staan, waardoor ze minimale ruimte innemen.

Traditionele oplossing

Het organiseren van je schoenenrek hoeft niet saai te zijn. Met deze ideeën kun je je schoenenrek omtoveren tot een trendy en functionele opslagruimte. En vergeet niet, bij JouwSlaapKamer.nl vind je de mooiste schoenenrekken, zoals het Schoenenrek Confortime en het Schoenenrek Ek Hout, om je schoenen in stijl op te bergen.

Wat is jouw favoriete manier om je schoenenrek te organiseren? Deel je ideeën in de reacties hieronder!

Laat een reactie achter