Achteraf betalen met

Boven 75 euro gratis verzending

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Hoe kan ik spiegel decoratie laten passen bij mijn interieur?

spiegel

Spiegels zijn een essentieel onderdeel van elk interieur. Ze zijn niet alleen praktisch, maar kunnen ook een stijlvolle toevoeging zijn aan je huis. Maar hoe zorg je ervoor dat je spiegeldecoratie past bij je interieur? Hier zijn enkele tips.

Reflecteer schoonheid

Plaats je spiegel zo dat hij iets aangenaams reflecteert, zoals een kunstwerk of een groene plek in je huis. Vermijd het plaatsen van een spiegel in een kamer die al vol is, want de reflectie zal de kamer drukker maken.

Reflecteer schoonheid

Reflecteer licht

Door een spiegel tegenover een raam te plaatsen, kan je het licht in een kamer verdubbelen, waardoor het er helderder uitziet. Dit is vooral handig in kleine ruimtes of kamers met donkere kleuren.

Reflecteer licht

Vergroot de ruimte

Spiegels kunnen een optische illusie creëren, waardoor een kamer groter, hoger en dieper lijkt. Voor smalle ruimtes zoals toiletten en gangen kan een horizontaal opgehangen spiegel of een grote ronde spiegel de ruimte visueel verbreden. Een spiegel van vloer tot plafond kan een kamer groter en hoger laten lijken.

Vergroot de ruimte

Voeg stijl toe

Een spiegel kan een statement piece in je huis zijn. Spiegels met speciale vormen, originele frames of getint glas zijn trendy. Kies een spiegel die bij je huisstijl past en wees niet bang om te spelen met unieke plaatsingen of verschillende maten en vormen van spiegels naast elkaar.

Voeg stijl toe

Staande spiegels en wandspiegels

Staande spiegels en wandspiegels kunnen een geweldige aanvulling zijn op je interieur. Een grote, staande spiegel in de hoek zorgt voor meer licht en ruimte. Een wandspiegel kan voor een gezellige sfeer zorgen boven de bank, het dressoir.

Staande spiegels

Grote wandspiegels

Grote wandspiegels kunnen een kamer een luxe uitstraling geven. Ga voor een grote spiegel met een gouden rand voor een opvallende, luxe look in de woonkamer.

Grote wandspiegel

Het kiezen van de juiste spiegel voor je interieur kan een uitdaging zijn, maar met deze tips kun je een spiegel kiezen die perfect past bij je interieur. Of je nu kiest voor staande spiegels, wandspiegels of grote wandspiegels, met de juiste plaatsing en styling kan een spiegel een stijlvolle en functionele toevoeging zijn aan je huis.

Heb je nog meer inspiratie nodig voor je slaapkamer? Bezoek dan onze webshop JouwSlaapkamer.nl voor de mooiste producten om je slaapkamer compleet in te richten.

Wat is jouw favoriete manier om spiegels in je interieur te gebruiken? Deel je tips en ideeën in de reacties hieronder!

Laat een reactie achter